Nieuws van uw huisarts

Nieuwsbrief ‘De TLCourant’ | oktober 2023 | Jaargang 1 | Nummer 2

 

Griepprik.

De 2 centrale momenten voor de griepprik zijn geweest. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest de griepprik te halen en wenst u er wel én, dan kunt u de praktijk bellen voor een afspraak.

Heeft u dit jaar geen gebruik heeft gemaakt van de griepprik dan krijgt u volgend jaar ook geen uitnodiging, tenzij u meldt er wel 1 te willen ontvangen.

Corona vaccinaties.

De Corona vaccinaties gaan via de GGD. U zult hiervoor een uitnodiging krijgen. Voor vragen hierover verwijzen wij u dan ook naar de website van De Rijskoverheid. Voor het krijgen van het Corona vaccin maakt het niet uit wanneer u de griepprik heeft gekregen.

Afwijkende openingstijden.

In verband met nascholing is de praktijk woensdag 1 november tussen 15.00 en 17.00 uur alleen bereikbaar voor levensbedreigende situaties.

Tijdens de kerstvakantie zijn de openingstijden anders dan u van ons gewend bent. De aangepaste tijden zijn als volgt:

POH-GGZ.

In de nabije toekomst zal de praktijk een POH-GGZ verwelkomen. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u contact opnemen met de praktijk.

Terug van verlof.

HOERA!!! Dr. Costerus is bevallen van een gezonde dochter! Zij zal per januari 2024 weer volledig aan het werk zijn.

Reisprik

Vanaf januari 2024 kunt u ook bij TLC huisartsen terecht voor reisvaccinaties. Verdere informatie hierover volgt op de website.

Sterilisatie van de man.

In de praktijk van TLC huisartsen is een kamer speciaal ingericht voor het verrichten van chirurgische ingrepen. Tijdens een speciaal spreekuur zal Dr Costerus hier ook sterilisaties van de man uitvoeren. Zij heeft een techniek geleerd waarbij onder lokale verdoving met behulp van 2 zeer kleine sneetjes de sterilisatie plaats kan vinden (No scalpel vasectomie). U hoeft geen patiënt van TLC huisartsen te zijn om bij TLC huisartsen terecht te kunnen voor een sterilisatie. Verdere informatie op: https://www.tlc-huisartsen.nl/zorg/sterilisatie-mannen.

 

Met Hartelijke Groet,

TLC Huisartsen – Uw gezondheid, Onze zorg.