Zorg

TLC Huisartsen staat voor toegankelijke huisartsenzorg van hoge kwaliteit. Klik hieronder op de links als u meer informatie wilt over hoe wij om willen gaan met verschillende doelgroepen.

 

Moet ik naar de huisarts?

Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek naar de huisarts nodig is. Als u dat prettig vindt, kunt u online door een vragenlijst heenlopen die u op een betrouwbare manier adviseert over wat te doen. Als u twijfelt, kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Zorg voor Ouderen

"Er is geen kunst om jong te blijven, zet dat maar uit je hoofd. Er is een kunst om oud te worden, dat is een kunst" - Toon Hermans.

Ouderen wonen steeds langer zelfstandig en worden afhankelijker van zorg- en hulpverleners in de wijk en mantelzorgers. De huisarts coördineert deze zorg proactief, samen met u. Lees hier hoe we omgaan met zorg voor ouderen.

 

Met uw kind naar de huisarts

Wij bieden goede zorg voor het hele gezin. Zeker bij kinderen kan het lastig zijn om hun zorgbehoefte in te schatten. Lees hier hoe we omgaan met zorg voor kinderen en uw gezin.

 

Sterilisatie van mannen

U kunt bij Dr Costerus terecht voor het steriliseren van mannen. 

 

Heeft u een klacht?

De Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijns zorg (SKGE) is opgericht om klachten en geschillen over eerstelijnszorg te behandelen en zo mogelijk op te lossen.

 

Wilt u meer weten?

Schrijf u hier in zodat u bij ons terecht kunt. Of kijk hier hoe u ons kunt bereiken.